fbpx
Gratis soulworx experience

Ontdek verrassing 1

Op vrijdag 8 maart van 10u tot 12u en op zondag 10 maart van 10u tot 12u zal ik een live masterclass geven in het kader van de soulworx experience. Je zal dan heel concrete voorbeelden & inzichten ontvangen. Super waardevolle eye-openers die je meteen gaat kunnen toepassen in je eigen bedrijf. Je zal ook de mogelijkheid krijgen om vragen te stellen.

Vul hieronder je naam & e-mailadres in, kies welke masterclass jij wil volgen en je ontvangt meteen een bevestiging in je mailbox.

“Aurélie heeft een gave om complexe concepten helder te maken, en om je te inspireren om de stappen te zetten die nodig zijn om je bedrijf te laten groeien op een manier die volledig bij jou past.”

SIOBHAN DOLEZAL​, BEZIELSTER VAN PLANT SEEDS

Siobhan Dolezal
Scroll naar boven

Hoe verloopt het inschrijvingsproces via KMO portefeuille?

Als Vlaamse ondernemer kan je gebruik maken van KMO Portefeuille* waardoor je zelf 2.030 euro excl. btw betaalt.

Ons inschrijvingsproces bestaat uit 2 stappen, waarbij stap 1 het indienen van een inschrijvingsformulier is en jouw commitment geven voor het traject. Daar duid je ook meteen aan dat je met de KMO portefeuille wil betalen.

In stap 2 krijg je van ons vervolgens een heel duidelijke stap voor stap procedure om je KMO portefeuille aanvraag in orde te brengen.

Meer informatie i.v.m. de voorwaarden om gebruik te maken van deze subsidie vind je op de website van de Vlaamse overheid

*Soulworx BV is erkend dienstverlener voor de KMO Portefeuille voor opleiding (DV. O237400).