fbpx

Binnenkort openen we de deuren van het Business & Soul traject aan heel bijzondere voorwaarden. Enkel wie op onze VIP lijst staat, zal van deze voorwaarden kunnen genieten. Zet je hier op de VIP lijst.

Gratis videoreeks minimalistisch ondernemen

Ervaar pure eenvoud & ruimte in je bedrijf.

Stel je voor dat je méér impact kan maken door juist minder te doen. Dat jij en je business heerlijk kunnen flowen zonder een to-do lijst van hier tot in Tokio. Dat jij voluit voor je verlangens kan gaan en daarmee ook de mooiste resultaten kan behalen.

AureIIie Soulworx 112 1000

In deze gratis videoreeks laat ik je heel concreet zien:

En antwoorden op al je vragen over:
“Ja, maar hoe dan?”.

Let's invite simplicity
into your life & business.

TCG3343 1
Jesse Vos 1

"Je komt het niet vaak tegen, mensen die je leven veranderen. Aurélie van Soulworx is zo iemand! Ongelooflijk hoe soul en business tot de essentie gaan."

JESSE VOS, BEZIELSTER HECHT

Doe je mee? Volledig gratis

Je kan meteen starten.

Ondernemen kan zoveel lichter en eenvoudiger dan hoe het vaak wordt voorgesteld. In plaats van de hele tijd te presteren, pushen, roepen en jezelf te bewijzen, neem je je eigen plek in. Puur & krachtig. In plaats van de hele tijd druk bezig te zijn, focus je op de essentie. Enkel eenvoud blijft over. En ruimte. Ruimte voor wat er echt toe doet. Let me show you how.

Schrijf je hier in.

Volledig gratis. Vul hieronder je naam & e-mailadres in en je ontvangt meteen de eerste video.

Scroll naar boven

Hoe verloopt het inschrijvingsproces via KMO portefeuille?

Als Vlaamse ondernemer kan je gebruik maken van KMO Portefeuille* waardoor je zelf 1.680 euro excl. btw betaalt.

Ons inschrijvingsproces bestaat uit 2 stappen, waarbij stap 1 het indienen van een inschrijvingsformulier is en jouw commitment geven voor het traject. Daar duid je ook meteen aan dat je met de KMO portefeuille wil betalen.

In stap 2 krijg je van ons vervolgens een heel duidelijke stap voor stap procedure om je KMO portefeuille aanvraag in orde te brengen.

Meer informatie i.v.m. de voorwaarden om gebruik te maken van deze subsidie vind je op de website van de Vlaamse overheid

*Soulworx BV is erkend dienstverlener voor de KMO Portefeuille voor opleiding (DV. O237400).