fbpx

Luister naar
de nieuwe

Beschikbaar op:

Soulworx
podcast

Elke maand een nieuwe
aflevering voor jou.

Luister naar
de nieuwe

Soulworx
Podcast

Elke maand een nieuwe
aflevering voor jou.

Luister naar
de nieuwe
Soulworx Podcast

Elke maand een nieuwe
aflevering voor jou.

Welkom bij de

Soulworx podcast

Een heerlijke plek voor bezielde ondernemers die hun eigen pad willen uitstippelen. Een pad met ruimte, flow, puurheid & echte verbinding. Maar ook een pad dat leidt naar grootse impact en mooie cijfers.

Dankzij mijn jarenlange ervaring als ondernemer en business coach, heb ik héél veel geleerd over wat wel en niet werkt. Die praktische tips, strategieën en diepgaande inzichten deel ik graag met jou in deze podcast. Want het is tijd voor soulpreneurs om hun plek in te nemen.

“Aurélie is het rolmodel voor het nieuwe ondernemen. In plaats van trekken en sleuren, kan je ook doen wat je te doen hebt, dicht bij je eigen natuur en bij wat jouw doelpubliek écht nodig heeft. En ze doet ’t helemaal voor met Soulworx. Deze podcast is, zoals elk medium dat Aurélie hanteert, helemaal Aurélie. Laat je inspireren”​

Tine Daems

“Ook deze podcast aflevering is weer een sterk staaltje Soulworx-waarde. Content van Aurélie is altijd mega interessant en voldoening gevend. Je kan er echt mee aan de slag. Het is als een warm bad voor mijn ondernemershart. Als ik weet dat Aurélie iets uitbrengt, zorg ik ervoor dat ik het asap kan lezen, bekijken, beluisteren, want het doet me altijd (zonder uitzondering) goed en ze geeft zoveel tips en inspiratie dat ik weer een hele tijd verder kan! Dank je!”

Tine Claus

“Aurélie geeft mij zoveel goesting om na lang twijfelen echt te springen en voluit ja te zeggen op mijn eigen zaak. De inspiratie vloeit telkens weer tijdens het luisteren naar deze podcast, waardoor ik hem keer op keer opnieuw beluister. Een echt toppertje!”

Luisteraar van de Soulworx podcast
Business coaching voor bezielde ondernemers

Volg onze gratis trainingen

TCG3190 1

Creëer een continue inkomstenstroom op jouw manier

AureIIie Soulworx 112 GW foto

Ontwikkel een onweerstaanbaar aanbod dat zichzelf verkoopt

2 STERREN TCG3248 1000 bijgesneden

Ervaar pure eenvoud & ruimte in je bedrijf

Scroll to Top