fbpx

Binnenkort openen we de deuren van het Business & Soul traject aan heel bijzondere voorwaarden. Enkel wie op onze VIP lijst staat, zal van deze voorwaarden kunnen genieten. Zet je hier op de VIP lijst.

Gratis online training

Creëer een continue inkomstenstroom op jouw manier.

Als je wil ondernemen vanuit ruimte, ontspanning & flow, heb je een mooie inkomstenstroom nodig. Eentje waarbij je je niet elke maand opnieuw moet afvragen waar de volgende euro’s vandaan zullen komen. Ik neem je stap voor stap mee in wat er nodig is om geld te verdienen met datgene wat voor jou héél natuurlijk & bezield voelt. We creëren een mooie financiële basis die alle ruimte geeft aan je natuurlijke flow. 

In deze gratis online training

En antwoorden op al je vragen over:
“Ja, maar hoe dan?”.

WEBSITE2 STERREN TCG3388 min 1000

Het is tijd voor bezielde ondernemers
om hun plek in te nemen.
Ook op financieel vlak.

TCG3343 1
Jesse Vos 1

"Je komt het niet vaak tegen, mensen die je leven veranderen. Aurélie van Soulworx is zo iemand! Ongelooflijk hoe soul en business tot de essentie gaan."

JESSE VOS, BEZIELSTER VAN HECHT

Doe je mee? Volledig gratis

Je kan meteen starten.

Wanneer het op financieel vlak stroomt in je bedrijf komt er zoveel ruimte vrij om je missie krachtig in de wereld te zetten. Volgens jouw natuurlijke flow.

Het is tijd voor bezielde ondernemers om zich niet langer klein te houden en hun plek in te nemen. Ook op financieel vlak.

Schrijf je hier in.

Volledig gratis. Vul hieronder je naam & e-mailadres in en je ontvangt meteen de link.

Scroll naar boven

Hoe verloopt het inschrijvingsproces via KMO portefeuille?

Als Vlaamse ondernemer kan je gebruik maken van KMO Portefeuille* waardoor je zelf 1.680 euro excl. btw betaalt.

Ons inschrijvingsproces bestaat uit 2 stappen, waarbij stap 1 het indienen van een inschrijvingsformulier is en jouw commitment geven voor het traject. Daar duid je ook meteen aan dat je met de KMO portefeuille wil betalen.

In stap 2 krijg je van ons vervolgens een heel duidelijke stap voor stap procedure om je KMO portefeuille aanvraag in orde te brengen.

Meer informatie i.v.m. de voorwaarden om gebruik te maken van deze subsidie vind je op de website van de Vlaamse overheid

*Soulworx BV is erkend dienstverlener voor de KMO Portefeuille voor opleiding (DV. O237400).