fbpx
focus & planning traject

je plannen waarmaken volgens jouw natuur

je plannen waarmaken
volgens jouw natuur

In dit traject neem ik je mee naar een manier van plannen die voelt als thuiskomen én die ervoor zorgt dat je je dromen, doelen en verlangens ook echt waarmaakt. Deze methode geeft je de nodige structuur terwijl je flow nog alle ruimte krijgt. Vanuit ontspanning & genot zet je op deze manier je allerbeste werk in de wereld.

enthousiaste
klanten
0
jaar ervaring met
bezield ondernemen
0
instagram
volgers
0

Dit traject is
voor jou als je

Fien Wolfvelde

“Aurélie toont hoe het anders kan, meer bewust, vol focus en in lijn met jezelf. Praktisch toepasbaar, veel voorbeelden en een onmiskenbaar goeie tool om te plannen en overzicht te bewaren.”

FIEN WOLFVELDE, BEZIELSTER VAN WOEHOE

We gaan je plannen waarmaken vanuit genot & flow

In dit traject neem ik je helemaal mee in een planningssysteem dat gebaseerd is op genot en flow in plaats van discipline en wilskracht.

De focus ligt niet op zoveel mogelijk gedaan krijgen op zo weinig mogelijk tijd en jezelf daarbij tot het uiterste drijven. De focus ligt op ruimte creëren voor jouw natuurlijke flow, voor de essentie en voor kwaliteit.

Je krijgt een ontspannen en heldere focus. Je weet exact wat jij te doen hebt om jouw plannen ook echt waar te maken op een manier die past bij jouw energie.

Door de principes van flow toe te passen, bereik je de mooiste resultaten op een manier die geen enkele productiviteitstool jou kan bieden.

De kwaliteit van je werk gaat de hoogte in. Je zet stappen die echt het verschil maken voor jou en je missie. En dat doe je vanuit ontspanning, plezier & speelsheid.

“Mijn agenda ziet er na dit traject compleet anders uit. Het voelt nu allemaal zo veel lichter en gerichter.”

ANNELEEN CLAES​, BEZIELSTER VAN MARADICE

Anneleen Claes

Hello there.
Nice to meet you.

27July2023 5418

Ik ben Aurélie. En ik ben vooral geen timemanagement goeroe of productiviteitsexpert. Ik heb al die verschillende methodes en boeken en tips wel doorworsteld en uitgeprobeerd. Maar geen enkele manier voelde in lijn met mijn natuurlijke flow.

Ze voelen vaak nogal rigide en je hebt wel wat discipline en wilskracht nodig om ze vol te houden, terwijl ik graag werk vanuit genot, speelsheid en flow.

Alleen, als ik enkel maar mijn flow volg, gaat het ook een beetje alle kanten uit.

Daarom heb ik in de voorbije jaren een manier van plannen gecreëerd die voelt als thuiskomen én die ervoor zorgt dat ik mijn plannen ook echt kan waarmaken. Deze methode geeft je de nodige structuur terwijl je flow nog alle ruimte krijgt. Vanuit ontspanning & genot zet je op deze manier je allerbeste werk in de wereld.

Zonder deze methode zou Soulworx nooit zijn wat het nu is.

Ik deel deze methode graag met jou in dit traject.

Zonder deze methode zou Soulworx
nooit zijn wat het nu is.

focus & planning volgens je natuur

Modules

Illusies doorprikken en jezelf bevrijden

In deze module stap je op een duurzame manier uit de drukte-illusie. We maken de weg vrij zodat jij een planning kan creëren waarin jij alle ruimte ervaart voor jezelf en voor het waarmaken van jouw visie. We zorgen ervoor dat je niet meer afgeleid raakt en dat je een heldere focus ervaart.

Ruimte creëren op een duurzame manier

We brengen pure eenvoud & alignment in je planning. Je diepere verlangens, die je in elke cel van je lichaam gaat voelen, vormen de basis van je keuzes. De niet-essentiële elementen worden stapsgewijs verwijderd waardoor je een level van ruimte gaat ervaren waar je nu misschien nog niet van durft te dromen.

Flow & structuur: een gouden combinatie

Na deze module ben je terug 100% in tune met je eigen natuurlijke ritme. Je zenuwstelsel ontspant diep en van daaruit kom je in beweging. Diep geïnspireerd en opgeladen. We creëren een structuur waarin je natuurlijke ritme helemaal tot z’n recht komt. Van hieruit komt je allerbeste werk.

Je high level visie waarmaken met concrete stappen

In deze module maken we de koppeling tussen de visie waar jij naartoe wil werken met je bedrijf en de concrete stappen die nodig zijn om die visie ook echt waar te maken op een manier die past bij jouw natuur. Elke stap die jij zet, draagt bij aan jouw grotere geheel waardoor je een grote impact maakt vanuit ontspanning & focus.

De planningstool die m’n leven & bedrijf heeft veranderd

Je krijgt toegang tot de soulworx notion template die jij als planningstool kan gebruiken. Deze geeft je de nodige structuur terwijl je flow nog alle ruimte krijgt. Vanuit ontspanning & genot zet je op deze manier je allerbeste werk in de wereld. Deze planningstool heeft m’n leven als ondernemer voorgoed veranderd. Ik zou nooit meer zonder willen.

Anneleen Smits 2 nog te kiezen

“De voorbeelden van hoe je die focus terugbrengt en deep work momenten creëert hebben me enorm geholpen. Het blijft niet bij 'je moet dat creëren' maar effectief ideeën en hoe je dat kan realiseren voor jezelf.”

Anneleen Smits, bezielster van In the air

Anneleen Smits 2 nog te kiezen

Praktisch

  • 3 jaar lang toegang tot het online traject
  • Uitgebreide masterclasses
  • Diepgaande video’s, oefeningen en transformerende audio’s
  • Een notion template die jij als planningstool kan gebruiken. Deze geeft je de nodige structuur terwijl je flow nog alle ruimte krijgt. Vanuit ontspanning & genot zet je op deze manier je allerbeste werk in de wereld.
  • Geen deadlines: je kan alles bekijken waar & wanneer je wil

De investering voor het traject bedraagt normaal gezien 347€ excl btw.

Via je persoonlijke kortingscode die we je per mail stuurden, ontvang je 200 euro korting. Dat betekent dat je kan deelnemen aan het volledig focus en planning traject voor 147 euro.

Heb je je kortingscode niet goed ontvangen? Stuur een mailtje naar hello@soulworx.be.

Je ontvangt meteen na je inschrijving toegang tot het volledige traject.

Focus & planning traject

Deelnemers aan het woord

“Ik heb het focus&planning traject gevolgd en wow…dit heeft me zoveel meer opgeleverd dan een heldere focus en strakke planning! Ik merkte dat het echt mijn ziel op een heldere manier in mijn business bracht en ik word iedere dag blij als ik ‘Notion’ open doe en mijn bedrijf leid helemaal op MIJN manier!”

Vivienne Reesink, bezielde ondernemer

Vivienne Reesink
Nele Duerinck 1 nog te kiezen

“Ik werk nu veel efficiënter, gefocust en hou mijn doelen voor ogen. Dit traject heeft een heel positieve verandering gebracht!”

Nele Duerinck, bezielster van atelier PimperNel

“Omdat ik van nature nieuwsgierig en enthousiast ben en dus snel afgeleid, waren de strategieën voor meer focus en minder chronische drukte zeer welkom. Het concept van ‘deep work’ is een ware gamechanger geweest.”

Anneleen Claes, bezielster van Marandice

Anneleen Claes
Katlijn Blonde

“Het traject maakt dat ik mijn richting vind, maar ook zaken durf te schrappen waarvan ik heel lang dacht dat ze bij mij hoorden. ”

Katlijn Blondé, bezielde ondernemer

Focus & planning traject

Deelnemers aan het woord

A’s to your Q’s

Ja, je bent zeker heel welkom als startende ondernemer. Er is niets zo krachtig als jezelf een stevige basis gunnen als ondernemer, zeker ook op het vlak van een goede planning maken en je plannen ook effectief waarmaken. En dat is waar we in dit traject voluit mee aan de slag gaan. Het maakt een wereld van verschil. Je gaat veel sneller, eenvoudiger en met meer impact van start kunnen gaan.

Ja, je bent héél welkom, ook als je nog niet exact weet wat je wil gaan doen. Dit traject gaat je op een heel mooie en diepgaande manier ondersteunen om plannen te maken die helemaal passen bij jouw natuur én om ze ook te realiseren op een manier die bij jou past.

Ja, ook voor ervaren ondernemers is dit een heel waardevol traject. Je gaat meer ruimte ervaren voor kwaliteit en voor de essentie waardoor jouw werk waardevoller wordt. Je krijgt een heldere focus en je gaat ervaren hoe je vanuit ontspanning zoveel meer gerealiseerd krijgt.

Je krijgt 3 jaar lang toegang tot dit traject. Je kan alles rustig op je eigen tempo doornemen. Wanneer je weinig tijd en ruimte ervaart, zou dit traject wel eens exact kunnen zijn wat je nodig hebt. We gaan op een duurzame manier ruimte creëren. Ruimte voor kwaliteit, voor de essentie, voor jezelf, voor je diepere verlangens.

Dit traject is toepasbaar in elke sector. In dit traject neem ik je mee naar een manier van plannen die voelt als thuiskomen én die ervoor zorgt dat je je dromen, verlangens en doelen ook echt waarmaakt, onafhankelijk van jouw sector. Deze methode geeft je de nodige structuur terwijl je flow nog alle ruimte krijgt. Vanuit ontspanning & genot zet je op deze manier je allerbeste werk in de wereld.

Ondernemen vanuit je Natuur: perfect complementair / weinig tot geen overlap

Minimalistisch Ondernemen: perfect complementair / weinig tot geen overlap

Marketing & Sales infusion: perfect complementair / weinig tot geen overlap

Coming Home: perfect complementair / weinig tot geen overlap

Business & Soul traject: aangezien er overlap is, krijg je een speciale korting indien je het Business & Soul traject in het verleden hebt gevolgd. Stuur hiervoor een mailtje naar hello@soulworx.be en wij bezorgen je de B&S kortingscode.

Je ontvangt drie jaar lang toegang tot dit traject. Je kan alles bekijken en beluisteren waar en wanneer je wil en hoe vaak je wil.

Je hoeft geen momenten vrij te houden. Je volgt alles op je eigen tempo op een moment dat voor jou past.

Het traject is volledig online te volgen. Je hoeft er echter zeker niet voor achter je bureau te zitten. Zo kan je de audio’s bijvoorbeeld downloaden en ernaar luisteren terwijl je door de natuur wandelt. Als je mobiel internet hebt, kan je ook de video’s bekijken van op een plek die helemaal klopt voor jou.

Er zitten geen individuele sessies bij dit traject.

Invididuele begeleiding zit niet in m’n aanbod.

Je ontvangt in dit traject een notion template die je als planningstool gaat gebruiken. Dit is dezelfde template die ik zelf ook dagelijks gebruik. Ik laat je helemaal zien hoe die werkt. En je kan gewoon een gratis account aanmaken bij notion om met de soulworx template aan de slag te gaan. Geen zorgen, dat laten we ook allemaal zien in het traject. Je hoeft absoluut geen voorkennis te hebben over notion.

Inschrijven voor het traject

Ik kijk er zo naar uit om je te mogen verwelkomen in dit heerlijke traject.

Scroll naar boven

Hoe verloopt het inschrijvingsproces via KMO portefeuille?

Als Vlaamse ondernemer kan je gebruik maken van KMO Portefeuille* waardoor je zelf 1.680 euro excl. btw betaalt.

Ons inschrijvingsproces bestaat uit 2 stappen, waarbij stap 1 het indienen van een inschrijvingsformulier is en jouw commitment geven voor het traject. Daar duid je ook meteen aan dat je met de KMO portefeuille wil betalen.

In stap 2 krijg je van ons vervolgens een heel duidelijke stap voor stap procedure om je KMO portefeuille aanvraag in orde te brengen.

Meer informatie i.v.m. de voorwaarden om gebruik te maken van deze subsidie vind je op de website van de Vlaamse overheid

*Soulworx BV is erkend dienstverlener voor de KMO Portefeuille voor opleiding (DV. O237400).

Hoe verloopt het inschrijvingsproces via KMO portefeuille?

Als Vlaamse ondernemer kan je gebruik maken van KMO Portefeuille* waardoor je zelf slechts 70% van het bedrag excl. btw betaalt.

Ons inschrijvingsproces bestaat uit 2 stappen, waarbij stap 1 het indienen van een inschrijvingsformulier is en jouw commitment geven voor het traject. Daar duid je ook meteen aan dat je met de KMO portefeuille wil betalen.

In stap 2 krijg je van ons vervolgens een heel duidelijke stap voor stap procedure om je KMO portefeuille aanvraag in orde te brengen.

Meer informatie i.v.m. de voorwaarden om gebruik te maken van deze subsidie vind je op de website van de Vlaamse overheid

*Soulworx BV is erkend dienstverlener voor de KMO Portefeuille voor opleiding (DV. O237400).