fbpx
Team Soulworx breidt uit.

Vacature personal assistant

Wat doet Soulworx?

Soulworx ondersteunt bezielde ondernemers om een business te creëren in lijn met hun eigen natuur, verlangens, flow & passie, maar ook met meer impact, winst en voldoening. Een business vanuit Soul dus. Aan de hand van online trajecten begeleidt Aurélie soulpreneurs met het opbouwen van een business waarbij roepen, pushen & forceren niet nodig is.

Wat doet Soulworx?

Soulworx ondersteunt bezielde ondernemers om een business te creëren in lijn met hun eigen natuur, verlangens, flow & passie, maar ook met meer impact, winst en voldoening. Een business vanuit Soul dus. Aan de hand van online trajecten begeleidt Aurélie soulpreneurs met het opbouwen van een business waarbij roepen, pushen & forceren niet nodig is.

AureÌ Iie Soulworx 110 websize werkboek 1

Wat houdt de job in?

We zijn op zoek naar iemand die staat te springen om zowel het gezin van Aurélie als Soulworx te ondersteunen door onderstaande taakomschrijvingen met veel liefde in te vullen.

 

Personal assistant
  • Je kookt met veel liefde gezonde maaltijden voor het gezin van Aurélie & voorziet ook de boodschappen.
  • De 3-jarige dochter haal je met veel plezier 2 dagen per week op van school en je speelt een aantal uur met haar (boekjes lezen, kleuren, knutselen…). Als ze een dagje ziek is, vind je het geen probleem om voor haar te zorgen.
  • Je channelt op regelmatige basis je innerlijke Marie Kondo en je vindt het zalig om dit ook bij Aurélie thuis te doen.
Pakketjesmaker
  • Je wordt héél blij van het maken van mooie pakketjes voor onze klanten & je doet dit met veel zorg, oog voor detail & liefde.
  • Naast het maken van de pakketjes, ben jij heel nauwkeurig in het organiseren van de verzending ervan.
  • Je hebt bij je thuis voldoende plaats om dozen met voorraad van het materiaal op te slaan.
& andere taken

Tot slot zijn er nog verschillende andere taken die je op je kan nemen. Deze taken stemmen we af op je zone of genius. We denken hierbij bijvoorbeeld aan taken zoals:

  • de Soulworx community happy maken door (o.a. via mail) vlot, foutloos en met bezieling te antwoorden op praktische vragen;
  • te ondersteunen in administratieve taken;
  • bij specifieke projecten mee in online systemen te werken (zoals WordPress, Plug&Pay en ActiveCampaign).
AureIie Soulworx 190 kopie

Wat zoeken we in jou?

Als personal assistant werk je proactiefnauwgezet & met oog voor detail. Het oppassen doe je verder met veel liefde & zorgzaamheid. Een vertrouwensband opbouwen met Aurélie en haar gezin vind je ongelooflijk belangrijk.

Je voelt veel enthousiasme om, o.a. als pakketjesmaker, de best mogelijke ervaring te bieden aan de klanten van Soulworx.

Je houdt ervan om volledig ownership te nemen over je werk. Nadat je ingewerkt bent, kan je zonder heel veel sturing verder gaan. Dat team Soulworx 100% remote werkt, en het contact dus hoofdzakelijk digitaal verloopt, vind je geen probleem.

Je staat klaar om een fulltime of minstens een 4/5de commitment aan te gaan, in loondienst. Indien je voor een 4/5de commitment gaat, vind je het helemaal OK om dit flexibel in te vullen. Deze flexibiliteit houdt in dat je het geen probleem vindt om snel te schakelen. Met andere woorden, als een dag er net iets anders uitziet dan gedacht, is dat helemaal OK voor jou. Heel sporadisch avondwerk schrikt je niet af.

Je woont op maximum 20 minuten van Schilde & als je een eigen wagen hebt, is dat een pluspunt.

AureIIie Soulworx 68

Wat bieden we jou?

Een boeiende, uitdagende & gevarieerde job in een klein, dynamisch bedrijf waarbij het ownership van de taken die je doet grotendeels bij jou ligt. Verder krijg je de ruimte om je dagindeling zelf te bepalen en werk je ongeveer 60% van thuis uitTot slot bieden we jou een marktconform loon.

Is deze functie je op het lijf geschreven?

Dan kijken we er enorm naar uit om je sollicitatie te ontvangen.

Scroll naar boven