fbpx
deep trust | natural wisdom | nurturing flow

Natuurlijk ondernemen vanuit pure eenvoud & op je eigen ritme mét een grootse impact.

Tijdens deze gratis soulworx experience passen we de principes van natuurlijk ondernemen heel concreet toe op jouw bedrijf zodat je meteen de impact ervan gaat zien, voelen en ervaren. 

Je gaat ontdekken waarom de oude manier van ondernemen met hard roepen, forceren en pushen niet meer werkt. Ik neem je mee op een ander pad. Een pad dat jou niet uitput maar oplaadt. Een pad dat moed & ownership van jou vraagt, en jou tegelijk zo zal vervullen dat je nooit nog iets anders wilt. 

Je voelt terug je eigen ritme. Het voelt lichter. Meer ruimte. Meer speelsheid & genotJe doet niet meer vanalles en nog wat. Je focust op de essentieJe creëert zoveel meer impact. Het geeft jou zoveel meer voldoening

Je wordt heel aantrekkelijk voor je tribe. Ze zien jou. Ze zien de waarde die je brengt. Je wordt zichtbaar zonder dat je hoeft te schreeuwen

0
enthousiaste
klanten
0
jaar ervaring met
bezield ondernemen
0
instagram
volgers

 

Je leert:

Je hoeft je niet aan te passen aan een oude wereld als je hier bent om een nieuwe te creëren.

Jesse Vos 1

“Je komt het niet vaak tegen, mensen die je leven veranderen. Aurélie van Soulworx is zo iemand! Ongelooflijk hoe soul en business tot de essentie gaan.”

JESSE VOS, BEZIELSTER VAN HECHT

WEBSITE2 STERREN TCG2821 rechtopstaand min 1000

Het is tijd voor bezielde ondernemers om hun plek in te nemen. Meer dan ooit tevoren.

“Aurélie heeft een gave om complexe concepten helder te maken, en om je te inspireren om de stappen te zetten die nodig zijn om je bedrijf te laten groeien op een manier die volledig bij jou past.”

SIOBHAN DOLEZAL​, BEZIELSTER VAN PLANT SEEDS

Siobhan Dolezal
Doe je mee? Volledig gratis.

Yes! Ik ben erbij.

Vul hieronder je naam & e-mailadres in.

Scroll to Top